Anna Hacaperková
Anna Hacaperková
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


Tábor pro staré lvy

Kamaráde starý lve,

naskýtá se Ti nebývalá příležitost zavzpomínat si na léta Tvého dětství, kdy jsi byl aktivním členem oddílu Lvíčata. Zvláštní seskupení některých současných a dřívějších vedoucích připravuje na léto 2010 tábor pro staré lvy.

Termín tábora je zvolen v době červencových svátků, to abys v případě zájmu nemusel čerpat mnoho dnů dovolené. Věřím, že se k Tobě tato informace dostane natolik včas, že si rodinnou dovolenou budeš moci naplánovat na jiný termín.

Tábor pro staré lvy pořádáme od soboty 3. do pátku 9. července 2010.

Akce proběhne na táborové základně Lvíčat v Nebřezinách v okrese Plzeň sever.

Zúčastnit se mohou všichni bývalí členové oddílu.

Účastnický poplatek činí 1.700,- Kč, ve kterém je zahrnuta strava (snídaně, oběd, svačina a večeře, čaj po celý den), jízdné na akci i zpět a režie spojená s provozem táborové základny.

Uvedenou částku je nutné odevzdat hotově nejpozději do 18. června 2010 Tumajovi, který příjem potvrdí vystavením stvrzenky. Platby je možné provádět po kterékoli schůzce Pavoučků (ne v jejím průběhu!!!), tedy kterékoli úterý (mimo prázdnin a svátků) mezi 17.20 a 17.30 v oddílové klubovně v pátém rozdělovském věžáku (druhý od Kladna – zvonek zcela vlevo dole), nebo individuálně po dohodě s Tumajem – tel. 728 213 761 nejlépe ve večerních hodinách, nebo na lvicata56@seznam.cz

Doprava na místo bude společně vlakem! Je tedy vyloučeno použít vlastní vozidlo, a to z důvodu problémů se zaparkováním kdekoli v obci. Do tábora se autem už vůbec nelze dostat!

Přesné informace k odjezdu dostane každý účastník krátce před táborem, nejpozději však v polovině června.

Po celou dobu konání Tábora starých lvů je zakázána konzumace alkoholu s výjimkou piva po obědě, po večeři a v době klidového programu (22.00 až 24.00). Nekázeň v tomto směru bude nekompromisně trestána vyloučením z tábora!

Kuřáci budou muset vytrpět omezení, které jim určí prostor, kde budou moci popustit uzdu své vášni. V ostatních prostorách tábora, zejména ve stanech, bude přísný zákaz kouření!

Návštěvy dalších osob jsou nepřípustné!

Rovněž není možné vzít s sebou jakékoli zvíře!

Každý účastník Tábora starých lvů se akce účastní dobrovolně a na vlastní nebezpečí, bude podléhat táborovému řádu a hlavnímu vedoucímu a v přihlášce podepíše Prohlášení o odpovědnosti.

Všichni, kteří se přihlásí do stanoveného termínu, tedy do 31. března 2010, se budou moci Tábora starých lvů zúčastnit i nad kapacitu základny (30 lůžek) s tím, že budou ubytováni třeba v náhradních malých stanech. Zájemci budou zařazováni k ubytování podle toho, kolikátí odevzdali přihlášku. Pozdější zájemce (po termínu odevzdání přihlášek) přijmeme pouze v případě, že ještě nebudou naplněny všechny stany s podsadou.

Přihlášku si můžeš vytisknout, vyplnit, podepsat a pak ji buď osobně doručit Tumajovi nebo naskenovat a jako přílohu poslat na již výše zmíněný e-mail lvicata56@seznam.cz.

Již nyní Tě upozorňuji na to, že budeš na Tábor starých lvů mimo jiné potřebovat minimálně 25 kusů kuliva, žlutý a červený nárukávník a výkonnostní kolík.


petr
2009-09-13
počet zobrazení: 2052
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
prihlaska-TSL.pdf
Komentáře k článku
3.7.2020 22:17 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0