Nakonec se tábor zbourá...
Nakonec se tábor zbourá...
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


Zahajujeme nový oddílový rok

Zahajujeme dvacátý sedmý oddílový rok

Letošní oddílový rok začínáme největší změnou od založení Lvíčat v roce 1984. Po zvážení mnoha okolností jsme se ve vedení dohodli, že otevřeme náš oddíl po šestadvaceti letech i děvčatům. Důvodů bylo několik, ale hlavně tím chceme zatraktivnit naši činnost, což dnešní doba přímo určuje.

V podstatě se vracíme k dřívějšímu modelu, kdy jeden oddíl našeho klubu sdružoval malé děti od druhé do čtvrté třídy s tím, že pak mohla děvčata přejít do oddílu ryze dívčího a hoši k nám do Lvíčat. Tehdy tento model nevyšel, když vedoucí malých dětí tuto spolupráci vypověděl.

Nyní vše chceme praktikovat v menším, pouze v oddílové režii s tím, že se bude jak u malých dětí, tak u starších dívek i starších chlapců jednat o družiny našeho oddílu, a tak není třeba se obávat, že by někdo z vedoucích spolupráci přerušil.

Velcí kluci se dál budou scházet na pravidelných schůzkách v pondělí, Pavoučci v úterý a na dívčí družinu by vyšla středa. Pavoučci budou pořádat výpravy jako doposud samostatně, Lvíčata a dívčí družina bude mít výpravy společné. Zůstaneme samozřejmě u celooddílové vánoční výpravy, květnové jednodenní a do třetice by se všichni starší s mladšími setkali na prostředním týdnu letního tábora, tak jako doposud.

Všem současným i nově příchozím členům Lvíčat přeji do nadcházejícího oddílového roku hodně zdraví, aby nemuseli vynechávat naše akce, hodně štěstí při soutěžích a hrách, aby se dobře pobavili a všem, aby se nás zejména na výpravách scházelo co nejvíce, abychom mohli zařazovat velké terénní hry, které bývají velkým zážitkem pro všechny zúčastněné.

Za vedení Lvíčat Jiří Tůma – Tumaj


Tumaj
2010-09-04
počet zobrazení: 2055
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
Komentáře k článku
3.7.2020 22:17 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0