A takhle jsme přenášeli věci...
A takhle jsme přenášeli věci...
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


550. schůzka Pavoučků

Pětistá padesátá schůzka Pavoučků

Na úterý 11. února 2014 připadla pětistá padesátá schůzka Pavoučků, která byla krom jiného ozdobena stoprocentní účastí všech členů i vedoucích, což byl takový malý dárek pro vedoucího Tumaje.

Samozřejmě, že Tumaj nejprve vyřídil takové ty záležitosti, jako je kolování časopisů, předání důkazů za umístění minulý měsíc těm, kteří předchozí schůzku chyběli, dodatečně předal čokoládu vítězi losování správných odpovědí na hádanku a také nám rozdal přihlášky na tábor.

Pak už se slova ujal Bahňák, který si připravil na tuto jubilejní schůzku program. Všechny soutěže měly základ v pětce. V té první jsme konkrétně měli psát pět slov od určeného písmene. Kdo splnil úkol nejdříve, končil, což se podařilo Aničce.

Další tři soutěže probíhaly současně. U Bahňáka jsme běhali pět koleček okolo židlí, u Kuby jsme házeli pěti kostkami a sčítal se nám počet oček na všech horních ploškách a u Tumaje jsme házeli pěti tenisáky do kyblíku.

Pro úplnost doplňme, že běh vyhrála opět Anička, v kostkách měl největší štěstí Lukáš a v hodech míčku do kyblíčku byl nejlepší Ajdam.

Pak převzal vedení schůzky na chviličku opět Tumaj, který přinesl na stůl malý dortík a pár dalších rekvizit. Pak začal vysvětlovat, co se bude dít. Přitom si zavázal šátek kolem krku, navlékl bílé rukavičky z tanečních, nasadil cvikr proti slunci po své prababičce a příborem začal krájet a pojídat dort.

My začali postupně jeden po druhém házet šestistěnnou kostkou a teprve až když Lukášovi padla šestka, Tumaj stáhl rukavičky, sundal šátek i cvikr a Lukáš si tyto věci naopak začal oblékat. Jenže než to stihl, padla šestka Sofii, která se také nestihla upravit, protože šestku hodil Jirka, kterého odblokovala Jana, až se k dortu dostal Vojta, který začal tuto velice dobrou pochutinu pojídat.

Nakonec ani Vojta u dortu nevydržel příliš dlouho, protože měl štěstí znovu Jirka, kterému dali kamarádi poměrně dost času. Pak padla šestka Janě, která ukončila Jirkovo hodování, ale sama se k dortu nedostala, protože šestku hodila opět Sofie…

V tento moment Tumaj hru k nelibosti ostatních ukončil, ale ne k jejich škodě. On měl totiž v záloze další dort, velký s číslovkou 550.

S tímto dortem jsme se nejprve vyfotili a pak byl rozdělen na šestnáct dílů, tedy na tolik, kolik nás tu dnes bylo. A tak si nakonec pochutnal každý, i ten, kdo měl ve štěstíčku s kostkou smůlu.

Nesmím ale zapomenout na jeden dárek, který jsme dostali všichni. Jde o výšivku pavoučka, lvíčka a data 11. 2. 2014, kterou jsme dostali od Romana a jeho maminky Stáni Hlavaté, která před několika léty chodívala do tehdejšího oddílu Tuláci našeho klubu a jezdívala s námi i na tábory, tehdy ještě do Borku u Žlutic. Děkujeme. Tato výšivka již zdobí naši klubovnu a bude nám kdykoli v budoucnu připomínat jubilejní 550. schůzku Pavoučků.

Fotografie 550. schůzky Pavoučků jsou zde


tumaj
2014-02-28
počet zobrazení: 2056
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
Komentáře k článku
3.7.2020 22:16 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0