Hod stokorunou
Hod stokorunou
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


Jubilejní 1200 schůzka Lvíčat

Lvíčata měla tisící dvoustou schůzku

Hned na první schůzce roku 2017, přesněji 9. ledna, se odehrála v naší klubovně velká událost: Lvíčata měla jubilejní tisící dvoustou schůzku.

Zdá se to až neuvěřitelné, že se tohle všechno stalo. Když v roce 1984 Tumaj tento oddíl zakládal, počítal s tím, že tehdejší páťáky dovede do deváté třídy, a pak začne znovu s novou partou. Jenže zhruba rok po vzniku oddílu Lvíčata přišel jistý Petr Černík s dotazem, zda by do oddílu mohl chodit jeho mladší bráška Pavel. Tumaj to zkusil a tím byl položen základ k věkově propustnému oddílu.

Lednová jubilejní schůzka začala jako každá jiná pozdravem. Pak došlo na vyhodnocení bodování předešlého měsíce, na losování správných odpovědí na detektivku a teprve pak se dostalo na klasický program.

Bahňák nejprve vystavěl na stole jakýsi labyrint, kterým měli projíždět závodníci malým autíčkem, kterého se nesměli pustit.

Po vystřídání všech přítomných přišlo na řadu stavění věže z kostek, ovšem se zavázanýma očima. A že to bylo těžké, to si můžete být jisti.

Závěr schůzky patřil, jak to při takových slavnostních chvílích u nás bývá, „štěstíčku s kostkou“. Hráči postupně házeli kostkou a komu padla šestka, běžel ke stolu, kdy si na krk uvázal na jeden uzel šátek, oblékl si bílé rukavičky, nasadil cvikr a pokud to stihl a jinému hráči zatím nepadlo šťastné číslo, mohl pomocí příboru pojídat dort.

Aby si přišli na své všichni, a ne jen ti, kteří měli štěstí a dostali se k mlsání, byl připraven ještě druhý dort, velký s číslicí této schůzky, který můžete vidět na titulní stránce.

Na závěr poděkujme Tumajovi, že náš oddíl tehdy před léty založil, všem jeho spolupracovníkům, bývalým i současným, za to že mu s tím pomáhali, Bahňákovi za program na tuto schůzku a Tumajově Jarmile za ty skvělé dorty.

Váš GeTe

Fotografie z této akce najdete, kliknete-li sem


tumaj
2017-02-27
počet zobrazení: 2054
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
Komentáře k článku
3.7.2020 22:16 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0