...až na Vysoký vrch...
...až na Vysoký vrch...
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


379. výprava Lvíčat

Zimní radovánky

Třístá sedmdesátá devátá výprava Lvíčat začala v sobotu 21. ledna na Sítné. Celkem se nás tam to mrazivé ráno na zastávce mandelinky sešlo pět: Jana, Luky, Pomněnka, Frodo a Áňa.

Nejdřív jsme si v sítenském údolí chvilku užili sněhu a pak nám Bahňák vysvětlil první soutěž. Šlo při ní hlavně o rychlost a přesnost, zvítězil ten, kdo na saních nejrychleji projel slalom dvěma brankami, vyběhl nahoru a pak znovu sjel dolů. Vyhrála Áňa.

Druhá soutěž se konala o kousek dál, na prudším svahu. Dvojice závodníků jela zároveň na dvojích bobech, kdo dojel dříve, měl bod. A znovu vyhrála Áňa.

Třetí disciplína už nebyla sjezdová, naším úkolem bylo posílání prázdných saní od fotbalové branky co nejdál. A i potřetí zvítězila Áňa.

Poslední dopolední hru, sjezd z kopce na lopatě a následný běh ke stromu označenému šátkem, vyhrál s nejkratším časem Frodo.

V klubovně jsme si pak v teple snědli každý svůj oběd a po něm se dali do kontroly vybavení. Zde se dalo nasbírat velké množství bodů, nejvíce jich získali Luky a Frodo, oba po dvaceti pěti.

Poté jsme se pustili do karetní hry Bang! Někteří z hráčů byli banditi a ti museli vyložením karet „zastřelit“ šerifa, šerif se musel zbavit banditů a odpadlíka, odpadlík měl zabít všechny a šerifa až nakonec, a pomocník šerifa měl za úkol šerifa ochránit přede všemi. A znovu se vítězem stala Áňa, ten den už počtvrté. Svoje vítězství zopakovala ještě dvakrát, v ping-pongu a v driblování s míčem, takže z osmi soutěží vyhrála šestkrát. Pouze ve výše zmiňovaném sjezdu na lopatě a v žonglování s pingpongovými míčky nevyhrála, tam se stali vítězi Frodo a Luky.

Vzhledem k tomu, že Luky se umisťoval ve většině soutěží na slušných místech, nasbíral body za vybavení a ze všech pěti zúčastněných byl jediný, kdo si na výpravu nezapomněl přinést zelenou košili, konečným vítězem výpravy se stal právě on. Za ním následovala Áňa, za ní Frodo, Pomněnka a nakonec Jana. Rozdíl mezi prvním a poslední však byl pouhých dvacet bodů a o vítězi nakonec rozhodly body za pečlivou přípravu vybavení, což dává jistou naději na vítězství i těm z nás, kterým příroda bohužel nenadělila rychlé nohy a obratné ruce.

Třístá osmdesátá výprava už je skoro za dveřmi, takže zbývá namastit svaly, pečlivě sbalit, nic nezapomenout a vyrazit!

Zapsala Pomněnka

Fotografie najdete tady


tumaj
2017-02-27
počet zobrazení: 2056
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
Komentáře k článku
3.7.2020 22:16 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0