Seberte mu čepici
Seberte mu čepici
Informace o oddílu
Tábor
Vedoucí
Jak nás najít

Akce Lvíčat
Akce Pavoučků
Společné akce
Staří lvi
Ostatní o oddílu
Naše fotky
Plánované akce
Zpět na začátek
Všechny články [#]
Diskuze

Jak bodujeme, co vzít na výpravu, co na tábor
Najít se na fotkách
Přidat fotku nebo článek
174. výprava Pavoučků
417. výprava Lvíčat
408. výprava Lvíčat a 167. Pavoučků
407. výprava Lvíčat
166. výprava Pavoučků
Žádné akce

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Petr Malát
2002-2011

Web běží u
klfree.net


700. schůzka Pavoučků

Pavoučci měli 700. schůzku

Od okamžiku, kdy se setkali první členové nově vzniklé družiny malých chlapců oddílu Lvíčata, uběhlo sedmnáct a půl roku a současní Pavoučci, jak jsme onu družinu tehdy pojmenovali, se v úterý 21. listopadu roku 2017 sešli na jubilejní sedmisté schůzce.

A přišli všichni, všichni současní Pavoučci, tedy Viky, Johanka, Honzik, Ondra, Kajsmet, Kuba i Vítek. Z vedoucích se dostavili Fanda a Tumaj. Hanikulik bohužel právě toto úterý měla jinou neodkladnou povinnost.

Schůzka začala obvyklým vyhodnocením otázek z nástěnky, dnes se vesměs týkajících sedmisté schůzky, informacemi o oddílových Vánocích, kolováním časopisu a následně soutěžním programem.

K první soutěži jsme ze židlí vytvořili číslici sedm set. Na každou židli byl pak položen tenisový míček. Na další židli byl kyblík, do kterého soutěžící nosili míčky pěkně po jednom. Tenisáků bylo ve hře vždy osmnáct.

Ve druhé soutěži bylo u stěny sedm židlí, které měl závodník přenosit co nejrychleji do prostoru u velitelského stolu.

Zbytek času vymezeného této schůzce patřil „štěstíčku s kostkou“. Soutěžící házejí šestistěnnou kostkou a komu padne šestka, odbíhá ke stolu, kde si musí uvázat na jeden uzel šátek kolem krku, obléci bílé rukavičky a pak může začít příborem ukrajovat z dortu a mlsat. Problém bývá v tom, že mnohdy padne šestka dalšímu hráči dříve, než se ten první dostane do finální fáze celého procesu. To se tak nějak odehrává po určitou dobu.

Několika šťastlivcům se podařilo alespoň kousek dortu odkrojit a sníst, ale jiní ani neochutnali. Nebylo by to ale spravedlivé, když bylo to jubileum, aby neochutnali dort všichni. V zásobě byl totiž druhý, velký s číslem sedm set přes celý korpus.

A tak se dostalo bohatě na každého, nikdo nebyl ochuzen a všem moc chutnal, což je pochvala, kterou směřujeme Tumajově manželce Jarmile, která nám k našim výročím takovéhle dorty připravuje.

Fotky z akce najdete zde


tumaj
2018-10-16
počet zobrazení: 2066
Fotky

[Promítnout fotky]
Související články
Související soubory
Komentáře k článku
3.7.2020 22:16 ZAP (neověřeno)


Jméno
Heslo
Bez hesla (Totožnost nebude ověřena)

Komentář:



09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0